Ersin Tas

Wednesday, May 21, 2014

Meth Shop Boyz !


Kadıköy'ün leş gibi sokaklarında bira içip yüksek sesle gülen, içki yasağına kıçıyla gülen , rahatsız, polisi sevmeyen ( hem de hiç sevmeyen) ,  power metalin varlığını haklı olarak sorgulayan, anti kapitalist, anti faşist bir takım adamlar var. Eğer "ne olacak bu CeHaPe'nin hali ?" , "Polis huzurun teminatıdır", "Başbakan bence çok seksi" ,  "Bakın kırmızı gamalı haç dövmesi yaptırdım" gibi gerzek muhabbetler yapıp temiz dayak yemek istiyorsanız , Kadıköy'de bu adamlarını bulun ve dayağınızı temizce yeyip kendinize gelin..

 Meth Shop Boyz 'un 2013 Demo'su tamamen hücum kayıttan oluşuyor. Kayıtlara çok önem vermemeleri normal çünkü bu grup canlı dinlenmesi gereken bir grup. Kadıköy etkinliklerini takip edin ve bu adamları canlı kanlı dinleyin. Biraz silkelenip kendinize geleceksiniz. Buraya grubun kendine koyduğu tanımı buraya koymadan da edemeyeceğim.

"2013 yazında Kadıköy sokaklarında işerken Meth Shop Boyz'u kurma kararı alan adamların amacı yontulmamış powerviolence / hardcore yapmaktı"

Bunu da çatır çatır yapıyorlar.
Devamını bekliyoruz.

Favori Şarkılarım : Kadıköy Zona Antifa , Uniformed Parasites , All Bosses are Bloodsuckers ve M.X

Bandcamp
Facebook

No comments:

Post a Comment